Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi’nin kuruluşundan bu yana çalışmalarına devam eden Kadın Meclisi, Genel Sekreter ve Yürütme Kurulu üye seçimi gündemiyle Ödemiş Kent Konseyi Toplantı Salonunda toplandı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Köklü açılış konuşmasında, Ödemiş Kent Konseyi çalışmaları ve Kadın Meclisi oluşumu hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Kadın Meclisi Başkanı Dilek Erol, “Kadın Meclisimizde birlikte görev almak üzere Genel Sekreter ve Yürütme Kurulu Üyelerimizi belirlemek üzere toplandık. Yönetimimizi oluşturduktan sonra çalışma planımızı hazırlamak üzere tekrar bir araya geleceğiz. Önümüzdeki süreçte, 22 Şubat da İzmir Kadın Meclisleri Birliği aylık toplantısını ilçemizde yapacağız, bunun yanında 8 Mart Dünya Kadınlar Günüyle ilgili hazırlıklarımız devam ediyor.” Dedi.

Oturumu yönetmek üzere Divan Kurulu Başkanlığına Müjde Çelik, Divan Kurulu Üyeliklerine Dilek Acar Özdemir ve Derya Çoşkun seçildiler. Yapılan seçimlerin ardından Kent Konseyi Kadın Meclisi yönetimi aşağıdaki şekilde belirlendi.

Dilek Erol                 -  Kadın Meclisi Başkanı

Dilek Acar Özdemir - Kadın Meclisi Genel Sekreteri

Müjde Çelik             - Yürütme Kurulu Üyesi

Derya Coşkun         - Yürütme Kurulu Üyesi

Tülay Büber            - Yürütme Kurulu Üyesi

Mürşide Çakır         - Yürütme Kurulu Üyesi

Melike Uzun          - Yürütme Kurulu Üyesi