Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi bünyesinde önceki dönemde oluşturulan Kültür-Sanat Çalışma Grubu, uzun bir aranın ardından yeniden toplandı. Kent Konseyi’nin çalışmalarını yürüteceği Ödemiş Belediyesi ek hizmet binası altındaki salonda yapılan toplantıya, yürütme kurulu üyeleri Safiye Özçelik ve Selim Şahan’ın yanı sıra kültür ve sanata meraklı Ödemişliler katıldı.


Toplantıya katılan vatandaşlara yönelik bir açıklama yapan Safiye Özçelik, meclis ve çalışma gruplarının esasları hakkında bilgi verip, Eylül ayının son haftasında yapılması planlanan genel kurulda kurulması düşünülen Kültür-Sanat Meclisi öncesinde yapılan bu toplantıların süreceğini söyledi.
Kültür-Sanat çalışma grubu ve meclisinin ne olduğu ve nasıl bir çalışma yöntemi izleyeceği konusunda katılımcılara bilgi veren Selim Şahan da “Uzun bir süredir toplanamayan kültür-sanat çalışma grubunu yaz ayları ve bayram tatilinin ardından yeniden toplamaya başlıyoruz. Görüş alış-verişi şeklinde geçecek bu toplantılarımız her hafta devam edecek. Toplantılar katılmak isteyen tüm vatandaşlara açıktır. Biz, bu toplantıların sonunda Kültür-Sanat Meclisi ve yürütme kurulunu oluşturmak istiyoruz. Meclis ve alt çalışma grupları kurulduktan sonra isteyen her hemşerimize istedikleri alanda çalışma grupları kuracağız. Bileşenlerimiz ve üyelerimiz bu toplantılarda projelerini açıklayabilecek. Bunlardan elle tutulur olanları bir araya getirip belediye meclisine sunacağız” dedi.

Sonraki toplantının 6 Eylül Cuma günü saat 16.00’da yine aynı yerde yapılacağını bildiren Selim Şahan ve Safiye Özçelik katılımcılara teşekkür ederek, “Gelecek toplantımızı daha kalabalık yapalım. Bunun için çevremizdeki gönüllü arkadaşlarımızı toplantılara çağıralım” dediler.