Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulunun 06.09.2013 tarihli toplantısında, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının daha anlamlı ve görkemli kutlanmasına katkıda bulunmak ve gençlerin Cumhuriyet bilincini yükseltmek amacıyla ilçemiz okullarında Resim, Şiir ve Kompozisyon dallarında bir yarışma düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.

alt 

İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve Ödemiş Belediyesi ile işbirliği yapılarak, İlkokul 3-4. sınıflara yönelik “Cumhuriyet ve Çocuk” konulu Resim, Ortaokul öğrencilerine yönelik “Cumhuriyet Bayramı” konulu Kompozisyon, Lise öğrencilerine yönelik “Cumhuriyet” konulu Şiir yarışmaları gerçekleştirilmiştir.
alt
Ödemiş Belediyesinin desteğiyle, yapılacak olan yarışmalarda öğrencilerimizin başarılarını desteklemek ve özendirmek amacıyla her daldaki birinciliklere 200 Lira, ikinciliklere 100 Lira, üçüncülüklere 50 Lira Ödemiş TANSAŞ şubesinden hediye çeki ödül olarak sağlanmıştır.
alt
Yapılan yarışmalar sonucunda okullarımızdan gönderilen öğrenci çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan komisyonlarda değerlendirilerek dereceye giren öğrencilerimizin tespiti yapılmıştır. Yapılan değerlendirmelerde;
RESİM DALINDA:
Özel Birgivi İlkokulu öğrencisi CEREN SONYÜREK Birinci,
Kaymakçı Şehit Öğretmen Lokman Çeker İlkokulu öğrencisi AYÇA TEZCAN İkinci,
Ödemiş Çaylı İlkokulu Öğrencisi İBRAHİM BAŞAR YILMAZ Üçüncü,
KOMPOZİSYON DALINDA:
Ödemiş İmamhatip İlkokulu Öğrencisi KÜBRA DURMAZ Birinci,
Ödemiş Ortaokulu Öğrencisi MERVE SAYGILI İkinci,
Ödemiş Ortaokulu Öğrencisi BENSU RÜYA USLU Üçüncü,
ŞİİR DALINDA:
            Ödemiş Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi Öğrencisi BUSE KORKUT Birinci,
            Ödemiş Ticaret Meslek Lisesi Öğrencisi HÜKÜMRAN ÇELİK İkinci,
            Ödemiş Ovakent Çok Programlı Lisesi Öğrencisi KADRİYE KALE Üçüncü, olarak belirlenmiştir.
 

Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı içinde tören alanında kendilerine verilmiştir. Resim dalında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 15 resim Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesinde 28 Ekim 2013 tarihinden itibaren bir hafta süreyle sergilenmiştir.

 

alt    alt

alt