Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi olağan aylık toplantısı dün akşam Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleşti. Üç gündem maddesinden oluşan toplantıda ilk madde gençlik meclisine başkan, genel sekreter ve yönetim kurulu üye seçimi oldu. Başkan olarak Kemal Sarısu ve Genel Sekreter olarak Feyzi Gençpınar seçildi. Yönetim Kurulu da aşağıdaki şekilde oluşturuldu.

1- Taner Kulay

2- Sedat Canalp

3- Özay Kara

4- Çağlar Çimen

5- Barış Genevlioğlu

Diğer bir gündem maddesi ise “genç dostu kentler & genç dostu adaylar” kampanyasıydı. Konu ile açıklama yapan Kemal Sarısu: “Mevcut Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Sayın Bekir Keskin kampanyamızın iyi niyet sözleşmesini imzalayarak desteklerini verdiler. Kampanya kapsamında Ülkü Ocakları Ödemiş Temsilciliğine ve AKP gençlik kollarına ziyaretler yaparak kampanyamızı anlattık ve desteklerini aldık. AKP Belediye Başkan adayı Sayın Mahmut Badem, MHP Belediye Başkan adayı Sayın Mehmet Yılmazer ve CHP gençlik kollarından randevu talep ettik ve en kısa sürede onlarla da görüşerek kampanyamızı anlatmak ve desteklerini almak isteriz.” dedi.

alt

Toplantının son konusu ise Gençlik Meclisi üyelerinden Aydın Kiremitçi’nin hazırlamış olduğu ekmek israfı ile ilgili proje oldu. Proje oy birliği ile kabul edilerek Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kuruluna sunuldu.