Site İçi Arama

alt   alt

Ödemiş Kent Konseyi meclis ve çalışma grupları yönetimlerinin görev sürelerinin dolmasıyla, geçtiğimiz Pazar günü Gençlik Meclisi ve Kadın Meclisi Seçimli Genel Kurul toplantıları yapıldı.
Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi’nin açılış ve bilgilendirme konuşmasıyla başlayan toplantıları meclis genel kurullarından seçilen divan kurulu üyeleri yönetti.
alt
Gençlik Meclisi başkanlığı için adaylığını açıklayan iki üye arasında yapılan oylamada en yüksek oyu alarak Sönmez Eroğlu Gençlik Meclisi Başkanı olarak seçildi. Ardından yapılan Genel Sekreterlik ve Yürütme Kurulu seçimleri sonucunda oluşan yeni Gençlik Meclisi yönetimi aşağıdaki şekilde oluştu.
Gençlik Meclisi Başkanı – Sönmez Eroğlu
Gençlik Meclisi Genel Sekreteri – Ömer Faruk Girgin
Yürütme Kurulu Üyeleri – Süleyman Kel, Hüseyin Ertem, İsmail Coşkun, Tunahan Yelken, Ruşen Yüce, Buket Duman, Arzu Dilsiz.
alt    alt
Gençlik Meclisi geçmiş dönem başkanlık görevini yürüten Kemal Sarısu, yeni başkan Sönmez Eroğlu ve yönetimini tebrik ederek, görev teslimi yaptı.
alt
Kadın Meclisi Seçimli Genel Kurul toplantısında seçilen yeni Kadın Meclisi Başkanı, Selma Eren oldu. Genel Sekreterliğe Dilek Erol; Yürütme Kurulu üyeliklerine Kadriye Savrım, Ayşegül Kurter, Elvan Yay, Sibel Seyrek ve Arzu Dilsiz seçildiler.
Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi, yeni seçilen Kadın ve Gençlik Meclisi yönetimlerini tebrik ederek başladığı konuşmasında, “Meclislerimiz, çalışma gruplarımız ve Kent Konseyi yönetimimizle eşgüdüm içinde çalışarak Ödemiş için faydalı çalışmalara imza atacağız. Bunun için de tüm hemşerilerimizin gönüllü katılımlarını, fikir ve desteklerini bekliyoruz.” Dedi.