Site İçi Arama

İzmir Kadın Meclisi Birliği olarak 20 ilçenin Kent Konseyi Kadın Meclisleri Başkanları, geçtiğimiz gün T.B.M.M ziyareti düzenledi. Ödemiş Kent Konseyi'ni temsilen Kadın Meclisi Başkanı Dilek Erol katıldı.

alt

T.B.M.M. de grubu bulunan 4 siyasi partinin Genel Başkan, Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri ile görüşmeler yapıldı. İzmir Kadın Meclisleri Birliği tarafından hazırlanan "€œÇocuk İstismarı ve Boşanma"€ konulu dosya vekillerimize teslim edildi.

AK Parti Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hüseyin Kocabıyık, Hamza Dağ, Mahmut Atilla Kaya; MHP Milletvekilleri Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Deniz Depboylu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, Kadın Meclisleri Başkanlarının ilçelerinden getirdikleri sorun ve önerilerini dinleyerek, kendilerini T.B.M.M. de ağırladılar.

alt alt

Ödemiş Kadın Meclisi Başkanı Dilek Erol, "€œKent Konseyi Kadın Meclisi olarak daha önceden planladığımız gibi İzmir Milletvekillerini ziyaret ettik. Farkındalıklarımızı bir kenara bırakıp tüm görüşleri saygı çerçevesinde değerlendirip T.B.M.M. de grubu bulunan 4 siyasi parti ile ayrı ayrı görüştük. İzmir’imize nasıl yatırımlar gelebileceği, nasıl güzelleştirebileceğimiz, kentimizin ve kadınlarımızın hassasiyetleri ve sübjektif görüşlerimizi sayın milletvekillerimiz ile paylaştık. Çok verimli bir toplantıyla, verimli bir çalışmayla ziyaretimizi tamamladık. En kısa zamanda İzmir’imize gelen diğer vekillerimizle de değişik programlar yapıp, bu katılımı daha verimli hale getirmeye çalışacağız. Vekillerimizden bu konuyla ilgili özverili olarak çalışmalar yapılacağı konusunda söz aldık." dedi.